Home Televizoare led Samsung
Televizoare led Samsung
Televizoare LED Samsung PDF Imprimare Email
Televizoare led Samsung
Scris de irina86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 12:50

Televizoare led Samsung este defapt un ecran LCD capabil sa primeasca si sa afiseze semnale wireless de televizoune transmise. Televizoare led Samsung are o lumina de fundal cu leduri . Televizoare led Samsung este un televizor cu ecran plat care are un afisaj frontal cu cristale lichide (LCD) si este iluminat de o serie de diode emitatoare de lumina (LED-uri).

Televizoare led Samsung, precum si alte televizore cu ecran plat si monitoare de calculator necesita o forma de iluminare din spate, astfel incat imaginea afisata pe ecranul LCD vor fi vizibile. Primele Televizoare led Samsung si alte modele, precum si monitoarele angajau alte tipuri de iluminare, de multe ori de mare putere, ca becurile fluorescente.

Televizoare led Samsung LED backlight are mai multe avantaje fata de versiunile anterioare ale tehnologiei cu ecran plat, inclusiv consumul de energie, luminozitate si durata de viata.

Televizoare led Samsung functioneaza prin filtrarea luminii albe de la o sursa din fundal, permitand doar culorile necesare pentru a produce imaginea si pentru a o lasa sa fie vizibila. Acest proces nu este foarte eficient, iar majoritatea luminii produsa in televizoare led Samsung este filtrata, ceea ce conduce la un consum de putere mare.

Un televizoare led Samsung backlight este mai eficient energetic decat tehnologiile anterioare de televizor cu ecran plat, in mare parte, deoarece fiecare LED este responsabil pentru iluminarea a doar o parte foarte mica a ecranului, si fiecare LED are nevoie de a genera lumina numai atunci cand acea zona a ecranului are nevoie a afisa o imagine si numai la nivelul de luminozitate necesar pentru afisarea imaginii. Aceasta caracteristica ale acestor televizoare led Samsung cu LCD LED backlight reduce lumina produsa fara sens si generarea de caldura.

Ultima actualizare în Joi, 05 Mai 2011 09:33
 


Sondaje

Preferati un televizor led in locul unuia lcd?
 

Vizitatori Online

Avem 6 vizitatori şi 10 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com